Om Reward Network

Vi är till för:

Dig som vill 1) spara pengar! Om du använder Reward Network flitigt för att få de bästa möjliga priserna får du lätt över 2000 SEK cashback per år.

Och även till dig som vill 2) tjäna en extra inkomst eller 3) marknadsföra dina produkter eller tjänster

Vem som helst kan använda Reward Network för att tjäna en extra inkomst genom att få sina vänner och kontakter att gå med. Företag kan erbjuda cashback till våra medlemmar för att få fler kunder.

Vårt Cashbacklöfte

Vi lovar att erbjuda våra medlemmar en högre andel av cashback än något annat företag. Vi betalar oftast 60% mer än andra cashbacksidir.

Därför är vi unika

Reward Network drivs inte för vinst - det finns tillräckligt många företag som gör det! Vi håller kostnaderna nere så att medlemmarna får max belöning. Våra grundare är nöjda med att tjäna en extra inkomst med referenssystemet som är öppet för alla. Det betyder att vår hemsida kanske inte är lika flashig eller vacker som andra webbplatser. Men det blir det så småningom.

Våra mål

1) Belöna dig för ditt onlinevärde.

Reward Network grundades med syftet att använda vårt onlinevärde för att tjäna eller spara pengar. Företag betalar mycket pengar för data som rör dina nätköp. Vi anser att du och jag borde få dessa pengar i stället för företag som Google eller Facebook.

2) Vara Sveriges största konsumentnätverk

Vi vill vara Sveriges största konsumentnätverk vilket kommer naturligtvis leda till att vi kan erbjuda medlemmar fler och båttre erbjudanden och rabatter.

I dagslåget år de flesta av vära erbjudanden pä nåtbutiker, men vi vill ocksä fä fler fysiska butiker med.