Vanligaste frågor (FAQ)

Måste jag alltid gå till RewardNetwork.se för att köpa produkter?

Ja - se till att klicka på länken från Reward Network vidare till sidan där du ska köpa produkter. Om du inte gör detta får Reward Network ingenting från leverantören och då kan vi inte betala någon cashback.

Vad bör jag göra för att säkerställa att jag får min cashback?

1) Se till att din webbläsare tillåter cookies. 2) Avaktivera din adblocker om du har en sådan. 3) Klicka inte på länkarna till samma affärerna på andra webbsidor. Flera affärer ger provision till webbsidan där du klickade på länken först även om det var 30 dagar sedan. Eller använd en annan webbläsare när du använder Reward Network.

Hur får jag min Cashback?

Oftast blir den spårad automatiskt. På några få affärer ska man skicka epostbekräftelsen (eller ordernr, belopp, tidpunkt) till order@rewardnetwork.se. Du ser denna info på affärens detaljsida innan du klickar till affären. Vi betalar dig så fort vi får pengarna tillbaka från leverantören.

När får jag min Cashback?

Du får den när vi får den från leverantören. Vi betalar ut till ditt bankkonto när du har 100 SEK att få tillbaka.

Får jag Cashback på totalpriset eller priset innan moms?

Innan moms. Säg att du köper för 1250kr med 25% moms och med 10% cashback. Då får du 10% av 1000kr = 100kr.

Hur kan jag vara säker jag får extra cashback på personer jag fick gå med?

När någon blir medlem måste de säger vem det var som tipsade om Reward Network. Om det finns något problem med information i detta fält frågar vi dem vem det var som tipsade. De måste svara för att få sin cashback utbetalt. Du kan se varje person du fick gå med under Mitt nätverk.

Kan jag få Cashback från något annat företag?

Om det finns ett företag som du gillar men som inte finns här på Reward Network säg till oss - vi ska försöka få dem att gå med.