Tjäna mer pengar med dina vänner

Happy people

Tjäna pengar varje månad

Du kan på ett enkelt sätt tjäna riktigt bra på att vara med i Reward Network. Det enda du behöver göra är att få med dina vänner eller bekanta. Det här beror på att nätverksbyggande i sig skapar stora möjligheter.

Företag betalar miljarder kronor varje år för att marknadsföra sina produkter. Med Reward Network tar du del av dessa marknadsföringspengar Du får pengar när en person du har fått att gå med i Reward Network köper produkter eller tjänster.


Hur det fungerar

Säg att du berättar om Reward Network för din kompis (vi kallar henne din networkee). Sedan köper hon produkter genom Reward Network för 1000 SEK. Hon får 8% cashback vilket betyder att hon får 80 kr tillbaka. Du får även 2 kr cashback. Säg att din mamma fick dig att gå med i Reward Network, då får även hon 2 kr. Du får cashback på dina networkees men även på dina networkees networkees.

Flera bonusnivåer

Det finns 9 nivåer i Reward Network - dvs du får inkomster från dina networkees networkees networkees networkees networkees networkees networkees networkees networkees! Vi håller alltid koll på alla dina networkees.

Varje nivå blir mer lönsam

Säg att du har 3 networkees och varje networkee har 3 networkees, som i sin tur har 3 networkees osv. På den nionde nivån har du då 19 683 personer som du kan få inkomster ifrån! Och det är väldigt lätt att få 3 av dina kontakter att gå med i Reward Network.

Låter det för bra för att vara sant?

Kolla på beräkningen nedan. Låt oss antar att en medlem köper för 1500 SEK varje månad i genomsnitt och att man får 10% cashback i genomsnitt. Låt oss också antar an varje medlem lyckas bara få in 3 andra. Då kommer du får 88 569 SEK i månaden. (Ber personen som fick in dig i Reward Network förklara om du har svårt att förstå beräkningen - den är ganska komplex. Eller ställ frågor i vår Facebook grupp.)

Levels

Men man ska inte underskatta tiden den skulle ta för att skaffa så många networkees. Du kanske kan skaffa många networkees personligen, men att få dem igång att skaffa sina egna networkees kräver tid för att förklara till dem och stödja dem.

Det blir svårare att tjäna lika mycket pengar som ovan när alla i Sverige redan är med i Reward Network. Men vi har flera planer på att använda nätverkets storlek för att skaffa andra inkomstkällor längre fram.